Dobrodošli pri Vrtinc navtiki!

Smo podjetje Vrtinc navtika d.o.o. in smo vodilno navtično podjetje na področju najema plovil slovenskem trgu. Že od leta 2005 se vneto trudimo, da so vaše počitnice v objemu valov varne, udobne, predvsem pa nepozabne. Pri nas lahko izbirate med široko paleto modernih plovil in zanesljivih izvenkrmnih motorjev skrbno izbranih znamk. Vrtinc navtika edinstveno izkušnjo pod vodstvom skiperja ponuja tudi vsem začetnikom, ki še niso vešči suverene plovbe, možnost najema skiperja za dnevne izlete pa prav tako omogoča vsem tistim, ki bi si želeli svoj dopust na valovih preživeti kar se da brezskrbno. Da vašemu dopustu dodamo piko na i, vam nudimo še prevoz iz letališča, najem ribiške opreme, opreme za vodne športe in še mnogo več. S čim boste na letošnjem dopustu očarali svoje bližnje, si lahko izberete tukaj.

Kdo smo?

Smo podjetje Vrtinc navtika d.o.o. in smo največje slovensko navtično podjetje, ki omogoča najem plovil. Lahko se pohvalimo z že 13-letnimi izkušnjami na področju izposoje, prodaje, servisiranja in vzdrževanja plovil ter navtičnih motorjev. V tem obdobju smo se uspeli dobro uveljaviti na trgu in tako postali vodilno podjetje na področju navtike v Sloveniji. Svojo dejavnost smo razširili tudi na sosednjo Hrvaško, kjer vsako leto znova skrbimo, da je dopust za vas, vašo družino in prijatelje posebno doživetje.

Kaj vam ponujamo?

Da bo vaš oddih z najdražjimi kar najlepši, vam omogočamo najem ali nakup odličnih gumenjakov italijanskih znamk Capelli in Joker Boat, Švedskih jaht in čolnov Nimbus, z ekonomičnimi in zanesljivimi motorji, s katerimi boste hitro in varno pripluli na zaželene destinacije. Za vse tiste, ki svoje počitnice radi preživljate bolj aktivno, imamo v ponudbi tudi najem opreme za ribolov in najem opreme za vodne igre. Če si zaželite najem plovila in prihajate z letalom, vam v skladu s predhodnim dogovorom na hrvaški obali ponujamo tudi prevoz z letališča Zadar do bližnjih otokov. Plovilo in dodatno opremo po vaši meri lahko najdete tukaj.

Pomembno delo, ki ga je treba opravljati, če ste lastnik plovila, je tudi redno servisiranje in vzdrževanje. Da vas vaš izvenkrmni motor znamke Honda oziroma Suzuki ali Mercury ne bi pustil na cedilu, za vas izvajamo celotni servis teh motorjev. Prav tako popravljamo tudi vse vrste poškodb na trupu čolna. Več o servisih in vzdrževanju si lahko preberete tukaj.

Poseben program imamo pripravljen tudi za začetnike, ki se lahko na našem gumenjaku pod vodstvom skiperja priučijo pravil pravilne in varne plovbe.

Za vas­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ organiziramo tudi dnevne izlete na Dugi otok, Kornate in v Zadar. V intimi zasebnega čolna boste s svojimi najbližjimi tako lahko brezskrbno uživali svoj dopust, saj bo za varno plovbo namesto vas skrbel vaš skiper. Kaj vse vas čaka na dnevnih izletih, si lahko ogledate tukaj.

Kje se nahajamo?

Sedež podjetja se nahaja v Sloveniji na Koprski ulici 96 v Ljubljani. Na tej lokaciji boste na 500 m2 našli naše pisarne, delavnico za vzdrževanje in servisiranje ter skladišče.

Naša druga lokacija je Sukošan na Hrvaškem. Tam se nahaja naš center za najem plovil. Kljub temu, da je naš center na omenjeni lokaciji, pa vam čoln po želji dostavimo tudi kamorkoli med Pagom in Šibenikom.