DNEVNI IZLETI

Dnevni izleti

Zakaj se odločiti za izlet z nami:

Pravo doživetje se začne, ko odvežemo vrvi in varno nameščeni odplujemo proti odprtemu morju. Obala se vse bolj oddaljuje in zvok mestnega vrveža počasi izginja. Toplo sonce nam greje kožo in prijeten vetrič boža naše lase.

Izkušen skipper nakaže smer plovbe in v daljavi vidimo obris otoka na katerem je skrita najlepša plaža Jadranskega morja, ki jo krasi kristalno čista, sinjemodra voda in žametni beli pesek. Zenice se razširijo in po telesu nas preplavi val vznemirjenja. Čutimo, da nas čaka izjemen izlet in nepozabna izkušnja.

Vabimo vas, da z nami preživite navtični dan in z veseljem vam pokažemo najlepše točke tega dela Dalmacije. Našo floto sestavljajo odlični čolni, največjih italijanskih proizvajalcev, ki so opremljeni z ekonomičnimi motorji. Skupaj s svojo družino ali prijatelji boste raziskovali naravne lepote Jadranskega morja na varnih in hitrih plovilih, ki jih boste dobili pri nas. Zavedajte se, da lahko vsak izlet v celoti prilagodimo vašim željam ter ga skupaj naredimo še popolnejšega. Dnevni izleti vam zagotavljajo sprostitev in nove izkušnje.

Čolni so opremljeni z vso obvezno opremo. Za dodatno udobje pa skrbijo sončna tenda, tuš s sladko vodo, bluetooth radio in hladilna torba oz. hladilnik

Kaj morate vedeti:

Odhod/prihod:

 • Štartamo med 9 in 10 uro (po dogovoru) iz Sukošana oz. prej dogovorjene lokacije (lahko vas poberemo tudi na katerem izmed bližnjih otokov).
 • Vrnemo se do 19 ure

Hrana/pijača:

 • Na čolnu bodo prigrizki in pijača (sok, voda oz. po dogovoru)
 • Mesto v restavraciji za kosilo vam lahko vnaprej rezerviramo, ali pa se odločite sami.

Vodni športi:

 • Lahko se odločite tudi za opremo za vodne športe (smuči, wake, tuba)

Kaj potrebujete s seboj:

 • Osebni dokument
 • Kopalke
 • Brisača
 • Krema za sončenje
 • Lokalno denarno enoto – HRK

Zadar

Mesto najlepšega sončnega zahoda, kot ga je že leta 1964 poimenoval slavni britanski režiser Alfred Hitchcock, je najstarejše stalno naseljeno hrvaško mesto z več kot 3000 let dolgo zgodovino in bogato kulturno dediščino. Nahaja se v samem srcu Jadrana in predstavlja urbano središče Severne Dalmacije. Zadar pa ni izjemen le zaradi lepot, ki mu jih je vklesala narava in zapustila zgodovina – ponuja tudi mnoge druge zanimivosti: v obisku mesta boste zelo uživali tudi gurmani in ljubitelji dobre zabave. Dnevni izleti po Zadru so zagotovilo zabave in doživetij.

Na našem izletu seveda ne boste lačni – prav nasprotno – v mestu vas čaka pravo kulinarično razvajanje – v vinski kleti La Bodega lahko na enem mestu preizkusite vsa najboljša hrvaška vina, svoje brbončice pa lahko z dobrotami morja najbolje razvajate kar tik ob zgoraj omenjenih kulturnih spomenikih (Restaurant Groppo, Kornat, Kalelarga in Pet bunara).

Rezervirajte vaše mesto zdaj!

Dugi otok

Na poti okoli dugega otoka vas bodo navdušile peščene plaže, klifi, jame za bojne ladje, pristne dalmatinske vasice,…

Dugi Otok je odličen za dnevni izlet, saj ponuja ogromno znamenitosti – z maskami si boste ogledali ostanke potopljene ladje, se sončili in plavali v peščenem zalivu Sakarun, zaplavali boste lahko v podvodno jamo Golubinka, videli boste najvišji svetilnik na Jadranu – Veli Rat…

Skratka dan, ki vam bo ostal v spominu za celo življenje.

Rezervirajte vaše mesto zdaj!

Kornati

Kornate sestavlja 89 otokov in otočkov, ki se s severne obale blago spuščajo proti morju, z južne strani pa so strmo odsekani klifi visoki tudi do 100 in več metrov.

Uživali boste v pogledu na otoke z morske strani in v razgledu, ko se boste na klife povzpeli. Skakali boste s pečin in se potapljali v kristalni vodi, bogati z podvodnim življenjem.

Za kosilo se bomo ustavili na otoku Kornat, v zalivu Vrulje, kjer so znani po sveži morski hrani. Verjemite, da si boste ta dan zapomnili za vedno.

Rezervirajte vaše mesto zdaj!

Vas zanima več?

  a

  Fotografije naših obiskovalcev