BSK marine

BSK Marine Skipper

Grčija je država z številnimi prečudovitimi otoki in impresivnimi plažami. Vendar se nepredvidljivo Egejsko morje, sicer mirno in sanjsko, lahko spremeni v precej divje. Prav to je bil glavni razlog, da je Pavlos Stavroulakis sledil sanjam in leta 2000 ustanovil svoje podjetje za čolne BSK Marine. Njegovo edino poslanstvo: ustvariti popoln čoln za take razmere.

Skipper čolni dosegajo pri vseh svojih modelih najvišjo hitrost, poleg tega pa imajo neverjetno vodljivost in stabilnost. Skozi leta so se izurili v oblikovanju in noben model čolna ne gre iz njihovih rok ne da bi šel skozi zahteven postopek testiranja.

Uporabljeni so najbolj kakovostni materiali in dodatna oprema. Že pred sestavitvijo čolna testirajo vsako vgradno komponento, posebno pozornost pa posvetijo tudi zaključku. Za svoje izdelke uporabljajo samo najkvalitetnejše surovine, gradnja njihovih plovil pa je z uporabo najsodobnejše tehnologije vedno v koraku s časom.

Popoln čoln z vsemi naštetimi lastnostmi, ni nujno, da izgleda čudovito, pa vendar je podjetju Skipper BSK Marine to uspelo. Ponujajo odlično oblikovane čolne, ki se lahko pohvalijo z eno izmed najbolj prestižnih in prepoznavnih oblikovalskih nagrad Red Dot Award.

Več si lahko preberete tukaj.

Skipper

Desire 120 Cabin

12,4 m
3,50 m
16

Desire 120 Tender

12,4 m
3,50 m
16

NC100 S

9,95 m
2,90 m
16

4×90

9,40 m
2,70 m
16
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept