Titan Boats

Čolni Titan Boats prihajajo iz Kanade, natančneje iz Vancouverskega otoka iz mesta Sidney. Njihova plovila so povsem drugačna od mnogih drugih, vendar pa sta ravno njihova robustnost in trpežnost tisti lastnosti, ki mnoge kupce z najvišjimi zahtevami prepričata v nakup. V primeru plovil Titan Boats gre za najkvalitetnejše izdelane gumenjake s trdnim trupom iz eloksiranega aluminija. Njihovi odjemalci pa sta predvsem ameriška in kanadska vlada, ki te čolne uporabljata za potrebe policije in vojske. Od konca leta 2016 je ponosen lastnik dveh plovil Titan Boats tudi slovenska policija.

Podjetje Titan Boats je družinsko podjetje, ki ga je ustanovil John Stanners. Z izdelavo plovil se je prvič srečal že pri svojih rosnih 12 letih. Tedaj je podjetje gradilo plovila predvsem z namenom opazovanja kitov in mnoga tedaj izdelana plovila je zahvaljujoč njihovi kvalitetni izdelavi še danes mogoče opaziti v bližini kanadskega mesta Victoria. John Stanners je kvaliteto pri izdelavi plovil ohranjal od samega začetka in kmalu so to prepoznali tudi drugi njegovi odjemalci, kot so vojska, policija, gasilske brigade in reševalci na morju. Da bi podjetje svoje uporabnike kar najbolj zadovoljilo, so začeli uporabljati računalniški program, s pomočjo katerega natančno določijo, kako bo plovilo izdelano, in ga šele nato v sestavijo v skladu s potrebami in zahtevami strank.

Podjetje ima danes okrog 30 zaposlenih, ki proizvajajo čolne dolžine od 5 do 13 m. Njihova plovila odlikujejo izjemno dobre plovne lastnosti. Znani so predvsem po trdnemu aluminijastemu dnu, ki nudi vzdržljivost in dobro kljubovanje valovom. Skratka, imajo vse, kar varnostno najbolj zahtevne službe v državi potrebujejo in prepričani smo, da bo pilot 290 pomorskim policistom dobro služil.

Več o podjetju si lahko preberete tukaj.

Vse Čolne Titan lahko najdete na www.titanboats.com

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept