NOVOSTI IN AKCIJE

Kaj je novega pri Vrtincu, kaj je trenutno v akciji in ostale novice in predstavitve

BR65 novica


Capelli 65 Bow Rider

Capelli Tempest 65BR združuje prostornost, prilagodljivost in zaščito ki jo nudijo bow riderji z varnostjo in enostavnostjo uporabe gumenjakov. Primeren je za družinske izlete in uživanje na čolnu. V sezoni 2019 se bo pridružil naši charter floti. Na ogled in testiranja bo na voljo na sejmu Nautica v Marini Portorož od 16. do 19. maja 2019

Več o Tempestu 65BR si lahko preberete tukaj. […]

Joker Boat novica


Joker Boat

“CREATE YOUR UNIQUENESS” ali “USTVARI SVOJ UNIKAT”, je močan slogan proizvajalca JOKER BOAT.
Ob naročilu čolna vam omogoča izbiro nešteto barvnih kombinacij, da bo vaš JOKER resnično samo vaš unikat.

Joker Boat je eden starejših in pomembnejših italijanskih proizvajalcev gumenjakov. Z novimi modeli razvitimi v preteklih letih so postavili nova merila v svetu gumenjakov. Gre za ene najbolj dovršenih in kvalitetno narejenih čolnov v tem segmentu.

Od […]

BSK Skipper Novica


BSK Skipper

Postali smo uradni zastopnik za grške gumenjake Skipper ladjedelnice BSK Marine. BSK Skipper gumenjaki se ponašajo z izrednimi plovnimi lastnostmi, visokimi potovalnimi hitrostmi in nizko porabo. Slovijo po visoki kvaliteti izdelave in uporabi najboljših materialov.

Vse modele Skipper lahko najdetu tukaj. Več o podjetju pa si lahko preberete na njihovi spletni strani.

Nimbus W9 novica


European power boat of the year 2019

NIMBUS W9 je Evropsko plovilo leta 2019 v skupini med 25 in 35 feet. Gre za izjemno dovršen izdelek odličnih plovnih lastnosti, ki očara najbolj zahtevne in izkušene navtike. W9 je zasnovan za tiste, ki iščejo dobro opremljen, nekoliko hitrejši dnevni čoln z očitnim Nimbus DNK. Je čoln za tiste, ki cenijo funkcionalni skandinavski dizajn, preprostost, varnost in pozornost do detajlov.

Postali smo slovenski zastopnik za plovila Nimbus. […]

Nimbus novica


Nimbus

Švedska ladjedelnica Nimbus izdeluje čolne v skandinavskem dizajnu, katerega vodilo sta počutje posadke in potnikov ter uporabnost plovila. Prednost plovil Nimbus so visokokakovostna izdelava, poudarek na varnosti in uporabnosti plovila. Vsak detajl je skrbno načrtovan in nič ni prepuščeno naključju. Cilj ladjedelnice je narediti plovila, ki pričarajo udobno in varno uporabniško izkušnjo.

Od leta 2019 smo zastopniki za plovila Nimbus za slovenski trg. Na voljo bo […]