UGODNI NAJEMI

PLOVIL NAJVIŠJE KVALITETE

DNEVNI IZLETI

NA IZBRANE LOKACIJE

Vrtinc Navtika

Smo Vrtinc Navtika d.o.o., podjetje specializirano za prodajo, najem in servis plovil ter pogonskih agregatov. Od leta 2007 skrbimo, da so vaši dnevi v objemu valov varni in udobni. Vrtinc Navtika je med uporabniki znana kot zanesljivo in zaupanja vredno podjetje, ki pri upravljanju svoje dejavnosti uporablja najnovejše izdelke visoke kakovosti. Ponujamo izključno plovila, motorje in opremo, ki v prvi vrsti uporabniku ponujajo čudovito izkušnjo in dolgoročno uporabo, zato zastopamo in prodajamo le izdelke priznanih svetovnih proizvajalcev. Svojo dejavnost smo razširili tudi na sosednje države in več 1000 profesionalnih uporabnikov ali ljubiteljev navtike si je izkušnjo polepšalo z našimi izdelki. Veselimo se prihodnosti in zavedamo se: to je šele začetek dolge in razburljive poti.

OBČUTITE RAZLIKO

NIMBUS

ZAČETEK NOVE DOBE

SAXDOR

POPOLNA IZKUŠNJA ZA VSAKOGAR

CAPELLI RIBS

BODI IZJEMEN

FLIPPER BOATS

USTVARI SVOJ UNIKAT

JOKER BOAT

TAM ZUNAJ. 365 DNI NA LETO.

PARAGON

IZJEMNA ZMOGLJIVOST

BSK SKIPPER

FINSKA SKUPINA

BELLA BOATS

RESNO DELO – RESNI ČOLNI

TITAN BOATS

VRHUNSKI IZVENKRMNI MOTORJI

SUZUKI MARINE

PREVERJENA KAKOVOST

HONDA MARINE

DRZNO NAPREJ

MERCURY OUTBOARDS

Best of Boats Nimbus T8

19 novembra, 2020|Novosti|

Nimbus T8 je dobitnik nagrade Best of Boats v kategoriji najboljši za zabavo (best of fun). Tender 8 je odličen čoln za druženje in vse vrste vodnih aktivnosti. Ustvarjen je za zabavo in akcijo, a hkrati omogoče udobno bivanje na krovu.

Novi Joker Boat 650 Plus

7 oktobra, 2020|Novosti|

Joker Boat 650 Plus je odličen dnevni čoln namenjen dnevnim izletom in preživljanju prostega časa časa na čolnu. Trup plovila (enak kot pri Clubmanu 22 in 650 Barracudi) zagotavlja udobno plovbo v vseh vremenskih razmerah in hitrosti do 45 vozlov v kombinaciji z 200 konjskim izvenkrmnim motorjem.

Novi Capelli Tempest 750

7 oktobra, 2020|Novosti|

Nova Tempest 750 Sport in Luxe bazirata na vrhunskem in preizkušenem trupu uporabljenem na dirkah Rubson Raid Turquoise. Oba modela odlikuje prostoren premec z možnostjo mize ali pa postavitve velike ležalne površine. Čolna sta robustna a kljub temu izredno udobna.

Novi Capelli 33 WA

7 oktobra, 2020|Novosti|

Capelli je na letošnjem Salonu v Genovi predstavil prenovljeni Cap 33 WA. Gre za prenovljeno verzijo uspešnega modela 32 WA. Za prijetno in mehko vožnjo tudi po razburkanem morju skrbi vrhunski trup narejen v vakuumski infuziji. Čoln lahko poganjata do dva 300 konjska izvenkrmna motorja, kar zagotavlja pri suhi teži le 3000 kg vrhunske zmogljivosti.

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
I Accept