UGODNI NAJEMI

PLOVIL NAJVIŠJE KVALITETE

DNEVNI IZLETI

NA IZBRANE LOKACIJE

Vrtinc Navtika

Smo Vrtinc Navtika d.o.o., podjetje specializirano za prodajo, najem in servis plovil ter pogonskih agregatov. Od leta 2007 skrbimo, da so vaši dnevi v objemu valov varni in udobni. Vrtinc Navtika je med uporabniki znana kot zanesljivo in zaupanja vredno podjetje, ki pri upravljanju svoje dejavnosti uporablja najnovejše izdelke visoke kakovosti. Ponujamo izključno plovila, motorje in opremo, ki v prvi vrsti uporabniku ponujajo čudovito izkušnjo in dolgoročno uporabo, zato zastopamo in prodajamo le izdelke priznanih svetovnih proizvajalcev. Svojo dejavnost smo razširili tudi na sosednje države in več 1000 profesionalnih uporabnikov ali ljubiteljev navtike si je izkušnjo polepšalo z našimi izdelki. Veselimo se prihodnosti in zavedamo se: to je šele začetek dolge in razburljive poti.

OBČUTITE RAZLIKO

NIMBUS

ZAČETEK NOVE DOBE

SAXDOR

POPOLNA IZKUŠNJA ZA VSAKOGAR

CAPELLI RIBS

BODI IZJEMEN

FLIPPER BOATS

USTVARI SVOJ UNIKAT

JOKER BOAT

IZJEMNA ZMOGLJIVOST

BSK SKIPPER

TAM ZUNAJ. 365 DNI NA LETO.

PARAGON

FINSKA SKUPINA

BELLA BOATS

RESNO DELO – RESNI ČOLNI

TITAN BOATS

DRZNO NAPREJ

MERCURY OUTBOARDS

NAREJENA ZA VEDNO

YAMAHA OUTBOARDS

VRHUNSKI IZVENKRMNI MOTORJI

SUZUKI MARINE

PREVERJENA KAKOVOST

HONDA MARINE

Novi Saxdor 320 GTO

1 februarja, 2021|Novosti|

Finska ladjedelnica Saxdor Yachts je predstavila težko pričakovani 10 metrski čoln. Saxdor 320 GTO s hard topom je prvi čoln v seriji, sledila mu bodo še odprta različica GTR, kabinska GTC in kupejevski GT. Vsem modelom skupna je atraktivna oblika, moderna in vpadljiva zunanjost ter hiter, zmogljiv in ekonomičen trup.

Saxdor 200 Zmagovalec

25 decembra, 2020|Novosti|

Saxdor 200 je dobitnik najprestižnejše navtične nagrade – mednarodne nagrade Best of Boats – v kategoriji ‘Best of Beginners’: »Saxdor 200 Sport združuje udobje in enostavnost uporabe z varnostjo in udobjem kompaktnega motornega čolna. Saxdor 200 je dinamičen čoln. Vožnja je enostavna in varna, manevriranje v marini pa je izjemno preprosto – odlična izbira za vaše novo plovilo.«

Saxdor v Sloveniji

25 decembra, 2020|Novosti|

Na slovensko tržišče prihaja Saxdor! Saxdor Yachts kot blagovna znamka je sicer novo ime na tržišču cenovno dostopnih vrhunskih motornih čolnov, a za njo stoji poznani in večkrat nagrajeni oblikovalec Sakari Mattila, ki je v preteklosti ustanovil in oblikoval prodajne uspešnice Axopar, Aquador, XO in Paragon

Best of Boats Nimbus T8

19 novembra, 2020|Novosti|

Nimbus T8 je dobitnik nagrade Best of Boats v kategoriji najboljši za zabavo (best of fun). Tender 8 je odličen čoln za druženje in vse vrste vodnih aktivnosti. Ustvarjen je za zabavo in akcijo, a hkrati omogoče udobno bivanje na krovu.