UGODNI NAJEMI

PLOVIL NAJVIŠJE KVALITETE

DNEVNI IZLETI

NA IZBRANE LOKACIJE

Vrtinc Navtika

Smo Vrtinc Navtika d.o.o., podjetje specializirano za prodajo, najem in servis plovil ter pogonskih agregatov. Od leta 2007 skrbimo, da so vaši dnevi v objemu valov varni in udobni. Vrtinc Navtika je med uporabniki znana kot zanesljivo in zaupanja vredno podjetje, ki pri upravljanju svoje dejavnosti uporablja najnovejše izdelke visoke kakovosti. Ponujamo izključno plovila, motorje in opremo, ki v prvi vrsti uporabniku ponujajo čudovito izkušnjo in dolgoročno uporabo, zato zastopamo in prodajamo le izdelke priznanih svetovnih proizvajalcev. Svojo dejavnost smo razširili tudi na sosednje države in več 1000 profesionalnih uporabnikov ali ljubiteljev navtike si je izkušnjo polepšalo z našimi izdelki. Veselimo se prihodnosti in zavedamo se: to je šele začetek dolge in razburljive poti.

SKANDINAVSKA KVALITETA

NIMBUS

ITALIJANSKI DIZAJN

CAPELLI RIBS

ITALIJANSKA DOVRŠENOST

JOKER BOAT

FINSKA PREFINJENOST

FLIPPER BOATS

ZA VSAKO VREME

PARAGON

GRŠKI TOP PERFORMANCE

BSK SKIPPER

FINSKA SKUPINA

BELLA BOATS

KANADSKA TRPEŽNOST

TITAN BOATS

JAPONSKA KVALITETA

SUZUKI MARINE

JAPONSKA KVALITETA

HONDA MARINE

AMERIŠKA GENIALNOST

MERCURY OUTBOARDS

Genova 2020

27 septembra, 2020|Novosti|

Genova Boat Show 2020

Vabljeni v italijansko Genovo na jubilejni …

Novi Nimbus T8

31 marca, 2020|Novosti|

Letošnja premiera plovila Nimbus T8, ki se je zgodila na bootu v Düsseldorfu, je bila presenečenje, čeprav je bil najmanjši član družine pričakovan. Da je tovarna pripravila izjemno plovilo, je bilo tekom sejma slišati od številnih navtičnih poznavalcev.

Novi Nimbus C11

30 januarja, 2020|Novosti|

Nimbus Boats je v Düsseldorfu predstavil novi Commuter 11. Plovilo nove generacije, z izredno dolgo vodno linijo in dvojnim stopničastim trupom, ponuja plovbo kot je še ne poznate.

Boot Düsseldorf 2020

10 januarja, 2020|Novosti|

Vabimo vas na največjo Evropsko razstavo plovil na kopnem BOOT DÜSSELDORF 2020, ki se bo odvijal med 18. in 26.1.2020. Vaše novo plovilo boste našli v bogati izbiri proizvajalcev: NIMBUS, PARAGON, CAPELLI, JOKER BOAT, SKIPPER-BSK

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
I Accept