UGODNI NAJEMI

PLOVIL NAJVIŠJE KVALITETE

DNEVNI IZLETI

NA IZBRANE LOKACIJE

Vrtinc Navtika

Smo Vrtinc Navtika d.o.o., podjetje specializirano za prodajo, najem in servis plovil ter pogonskih agregatov. Od leta 2007 skrbimo, da so vaši dnevi v objemu valov varni in udobni. Vrtinc Navtika je med uporabniki znana kot zanesljivo in zaupanja vredno podjetje, ki pri upravljanju svoje dejavnosti uporablja najnovejše izdelke visoke kakovosti. Ponujamo izključno plovila, motorje in opremo, ki v prvi vrsti uporabniku ponujajo čudovito izkušnjo in dolgoročno uporabo, zato zastopamo in prodajamo le izdelke priznanih svetovnih proizvajalcev. Svojo dejavnost smo razširili tudi na sosednje države in več 1000 profesionalnih uporabnikov ali ljubiteljev navtike si je izkušnjo polepšalo z našimi izdelki. Veselimo se prihodnosti in zavedamo se: to je šele začetek dolge in razburljive poti.

SKANDINAVSKA KVALITETA

NIMBUS

ITALIJANSKI DIZAJN

CAPELLI RIBS

ITALIJANSKA DOVRŠENOST

JOKER BOAT

FINSKA PREFINJENOST

FLIPPER BOATS

ZA VSAKO VREME

PARAGON

GRŠKI TOP PERFORMANCE

BSK SKIPPER

FINSKA SKUPINA

BELLA BOATS

KANADSKA TRPEŽNOST

TITAN BOATS

JAPONSKA KVALITETA

SUZUKI MARINE

JAPONSKA KVALITETA

HONDA MARINE

AMERIŠKA GENIALNOST

MERCURY OUTBOARDS

Novi Joker Boat 650 Plus

7 oktobra, 2020|Novosti|

Joker Boat 650 Plus je odličen dnevni čoln namenjen dnevnim izletom in preživljanju prostega časa časa na čolnu. Trup plovila (enak kot pri Clubmanu 22 in 650 Barracudi) zagotavlja udobno plovbo v vseh vremenskih razmerah in hitrosti do 45 vozlov v kombinaciji z 200 konjskim izvenkrmnim motorjem.

Novi Capelli Tempest 750

7 oktobra, 2020|Novosti|

Nova Tempest 750 Sport in Luxe bazirata na vrhunskem in preizkušenem trupu uporabljenem na dirkah Rubson Raid Turquoise. Oba modela odlikuje prostoren premec z možnostjo mize ali pa postavitve velike ležalne površine. Čolna sta robustna a kljub temu izredno udobna.

Novi Capelli 33 WA

7 oktobra, 2020|Novosti|

Capelli je na letošnjem Salonu v Genovi predstavil prenovljeni Cap 33 WA. Gre za prenovljeno verzijo uspešnega modela 32 WA. Za prijetno in mehko vožnjo tudi po razburkanem morju skrbi vrhunski trup narejen v vakuumski infuziji. Čoln lahko poganjata do dva 300 konjska izvenkrmna motorja, kar zagotavlja pri suhi teži le 3000 kg vrhunske zmogljivosti.

Genova 2020

27 septembra, 2020|Novosti|

Genova Boat Show 2020

Vabljeni v italijansko Genovo na jubilejni …

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
I Accept