BF 8

HONDA BF8

Prenosna moč
Motorja BF10, BF8 in sta prenovljena tako, da vam nudita popolno zanesljivost, udobje in nižjo porabo goriva, obenem pa vam nudita odzivnost, moč in izvrstno zmogljivost. Vse to v kompaktni obliki, kar ju naredi še bolj primerne za transport. Izjemno primerna za manjše napihljive čolne, jadrnice ali kot pomožni motor za večje barke.

Napredek v kompaktni obliki
Izvrsten izbor teh prenosljivih motorjev popolnoma izkoristi prednost dveh cilindrov, ki zagotavljata izvrstno zmogljivost. Ročaj je nameščen na točko popolnega ravnotežja, kar omogoča enostaven transport v zadnjem delu tovornega vozila. Natančen nadzor časa vžiga omogoča funkcija – programiranega vžiga (PGM-IG) tako, da vas bodo ti majhni motorji presenetili s svojo močjo, učinkovitostjo in nizko porabo goriva.

Izbira je vaša
Naš 2-cilinderski izbor vam nudi možnost daljinskega upravljalca, ročnega ali električnega vžiga ter možnost dolge ali kratke noge. Dvig motorja lahko regulirate v 5-ih stopnjah, kapaciteta polnjenja akumulatorja je 13A pri modelu z električnim vžigom in 6A pri modelu z ročnim vžigom. Ti motorji so prava izbira za vaš življenjski slog.

Čisti in tihi
Kot pri vseh Honda izvenkrmnih motorjih, pomeni 4-taktna tehnologija enostaven vžig, tiho delovanje in okolju prijazen nizek izpust emisij. Motorji BF10, BF8 in BF6 delujejo z izjemno nizko stopnjo vibracij, zahvaljujoč našemu ekskluzivnemu trikotemu gumijastemu nosilcu, ki absorbira vibracije.

TEHNIČNI PODATKI

Tip motorja OHC – 2 valjni 4 ventilov
Prostornina motorja 222 ccm
Vrtina X GIB 58 X 42 mm
Obrati motorja 4,500 – 5,500
Moč motorja 5,9 (8) Kw (KM)
Hladilni sistem Vodno hlajenje
Vbrizg goriva 1 uplinjač
Vžig Elektonski PGM-IG
Zaganjač Električni/Ročni zaganjač
Izpuh Prek propelerja
Prestavno razmerje 2,33:1
Moč alternatorja
Moč polnjenja akumulatorja 12 A (električni)/ 6 A (ročni)
Višina zrcala S-433 / L-563 / X-703 mm
Suha teža S-42 / L-44,5 / X-52,5 kg
Trim in dvig motorja Ročno – 5 stopenj
Dimenzije (D/Š/V) 610 (ročica) / 345 / 1.105 (S), 1.235 (L), 1.375 (X)
Akcijska cena od: 2.290,00 EUR

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

    POGLEJTE TUDI