BELLA BOATS

Bella-Veneet Oy – Bella Boats je vodilni proizvajalec motornih čolnov iz steklenih vlaken na Finskem in v nordijskih državah. Kakovostna plovila izdeluje že od leta 1970. Bella boats izdeluje čolne v petih tovarnah na Finskem, približno 75% proizvodnje pa izvozijo.

Skupina Bella boats trži znamke plovil Bella, Flipper, Aquador in Falcon. Bella boats se lahko pohvali s 50-letno tradicijo kakovostne proizvodnje na Finskem. Od leta 2019 spada Bella boats pod švedski Nimbus Group.

Z dolgoletnim partnerjem Brunswick / Mercury Marine nenehno izboljšujejo kakovost čolnov in zagotavljajo najboljšo možno storitev za ljubitelje navtike.

Nenehno delo na področju raziskav in razvoja ter sodoben proizvodni proces zagotavljata, da boste dobili visokokakovostni čoln, ki bo ohranil svojo vrednost. Bella boats nenehno sledi trendom gradnje čolnov po svetu in v tesnem sodelovanju z oblikovalci in dobavitelji zagotavlja najboljši izdelek. Zato ste lahko prepričani, da so za izdelavo vašega plovila uporabljene najboljši materiali in postopki izdelave.

Flipper

Premium gliserji od 6 do 9 m

Sodoben skandinavski dizajn, vrhunska izdelava, visokokakovostni materiali in premišljene praktične rešitve so lastnosti Flipperja, ki vas bodo očarale. Flipper predstavlja visoko kakovost, nizko izgubo vrednosti in dolgotrajno zadovoljstvo lastništva podprto s tovarniško garancijo.

Preberi več

Bella

Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno

Sodoben skandinavski dizajn in kakovostna izdelava odlikujeta plovila Bella. Bella predstavlja odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Preberi več

Aquador

Klasična plovila z notranjimi motorji

Plovila Aquador so elegantni in pragmatičnih čolni, ki jih odlikujejo pametne rešitve in dobre plovne lastnosti.
Aquador čolni so narejeni po najvišjih standardih varnosti, udobja in plovnosti s strani ekipe strokovnjakov, ki ničesar ne prepušča naključju.

Preberi več

Falcon

Najboljše obeh svetov

Čolni Falcon so plovila za prosti čas narejena iz aluminija 5083. Falcon izdeluje čolne med 5 in 8 metri, ki so namenjeni dnevnih križarjenjih z družino, vodnim športom in ribolovnim izletom. Ne ustrašijo se vetra, dežja ali kakršnega koli drugega slabe vremena, pred katerim bi se mnogi drugi obrnili nazaj v varen pristan. Ti visokokakovostni večnamenski čolni nudijo odlično uporabniško izkušnjo tako začetnikom kot izkušenim morjeplovcem.

Preberi več