mercury

Mercury Marine

Kvaliteta, zmogljivost, inovacije in zanesljivost so vodilo ameriškega proizvajalca izvenkrmnih motorjev Mercury Marine.

Mercury je vodilni proizvajalec izvenkrmnih motorjev na svetu. Noben drugi proizvajalec ne ponuja bolj zanesljivih, zmogljivih in varčnih izvenkrminih motorjev kot Mercury s svojimi linijami Verado, Pro XS, FourStroke, SeaPro in Jet ter Racing.

Uporabniška izkušnja pri Mercury motorjih je na najvišjem nivoju, motorji so izredno tihi, varčni in zmogljivi. Pri Verado modelih posebno vpetje motorja skoraj izniči vse vibracije, ki bi se prenašale na plovilo. Najnovejša tehnologija samodejnega trimanja (active trim), elektronskih komand, Joystick kontrol in popolna integracija s Simradovimi multifunkcijskimi prikazovalniki je korak pred konkurenco.

Z novo platformo V6 in V8 izvenkrmnih motorjev od 175 do 450 konjskih moči je postavil nov mejnik v navtiki. Odlikuje jih izjemno tiho delovanje, velik navor predvsem na nizkih obratih, nizka poraba goriva in najboljša uporabniška izkušnja v tem segmentu.

Več o podjetju Mercury si lahko preberete tukaj