Paragon

Paragon Yachts

Paragon Yachts je proizvodnja motornih plovil, narejenih po najvišjih standardih kakovosti in pozornosti do detajlov (dolžine med 25ft in 31ft).
Razvili in izdelali so novo generacijo brezkompromisnih motornih čolnov z vrhunskimi zmogljivostmi in plovnostjo, ki so kos najzahtevnejšim pogojem na morju. Prav njegov globok V-trup je osnova za fantastično plovnost in stabilnost na morju.
Varnost in kakovost Paragona temelji na dolgoletnih izkušnjah z gradnjo čolnov in strokovni izdelavi v kombinaciji z sodelovanjem z morskimi reševalnimi službami, obalno stražo in vozniki dirkalnih čolnov. Njihovi čolni so narejeni za aktivne ljudi, ki iščejo vznemirljivo življenje svobode na morju skozi vse leto.
Paragon je inovativen, prostoren, praktičen in varen čoln. Vsaka vožnja z Paragonom je sama po sebi vznemirljiva izkušnja.

Paragon čolni dosegajo pri vseh svojih modelih najvišjo hitrost, poleg tega pa imajo neverjetno vodljivost in stabilnost. Izdelujejo čolne za tiste, ki želijo doživeti najboljšo izkušnjo na čolnu v naravnem elementu. Pri celotnem izgledu, je funkcionalnost osrednjega pomena pri oblikovanju čolna. Zakaj? Ker želijo izdelati čoln za ljudi, ki vedo, kaj hočejo.

Več o podjetju si lahko preberete tukaj.

Paragon Yachts

31 Flybridge

9,88 m
3,32 m
8

31 Cabin

10,6 m
3,38 m
8

25 Cabin

8,52 m
3,00 m
6

25 Open

8,52 m
3,00 m
6
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept