SARGO 31

Novi Sargo walkaround čoln ima celo palubo na isti ravni. Stranska vrata in praktična zadnja vrata združujejo prostorno kabino z vsestranskim zadnjim loparjem, ki omogoča povečane aktivnosti. Velika kuhinja in dve spalni sobi naredita Sargo-31 čoln primeren za vse letne čase.

Sargo 31 ima razporeditev teže pet ton, kar omogoča vožnjo, ki je tako brez napora kot tudi elegantna. Kljub temu plovilo še vedno doseže največjo hitrost do 40 vozlov. Pomorsko notranjost je izdelana tako, da deluje, traja in ustreza vašim estetskim pričakovanjem. Dve prostorni kabini ponujata vsaka svoji veliki postelji s samostojnimi ležišči. To je resnično idealen počitniški križar za družino ali dva para, ki želita pobegniti od vsega.

Naš 31 čevljev je robusten, varen in še vedno enostavno upravljiv. Drsna vrata na obeh straneh so priročna in olajšajo premikanje med hitrimi manevri v pristanišču. Motoristični prostor omogoča enostaven dostop do vseh servisnih točk. Skipper bo cenil prilagodljivost Sargovega nastavljivega krmilnega kolesa in kombinacije merilne plošče, ki omogoča optimizirano vožnjo bodisi sedeči ali stoječi.

LASTNOSTI

Dolžina 9.96 m
Širina 3.3 m
Ugrez 1.05 m
Teža
5100 kg
Motorji
1 x 330-400 HP / 2 x 225 – 300 HP

SEND INQUIRY