SARGO 33 EXPLORER

Sargo 33 Explorer je trdna družinska barka z modernim značajem. Dolga vodna črta in močan trup V-oblike okrepijo športni pridih in zagotavljajo varno izkušnjo med vožnjo. Enonivojska paluba s visokim bokom omogoča enostaven sprehod okoli palube in je opremljena z ograjami iz nerjavečega jekla s črnim zaključkom. Velika krma se lahko uporablja za prevoz ali kot prostor za večerjo. Za krmilno kabino je tudi prostor za vgrajen hladilnik.

S pomočjo sodobnega 3D načrtovanja smo uspeli izkoristiti vsak centimeter prostora, zlasti v kabinah našega novega SARGO 33. Sprednja kabina je opremljena nad povprečjem, kar zadeva čoln dolžine 33 čevljev: veliko shranjevanje, prijetna V-ležišča, stranišče in ločen tuš. Srednja kabina ponuja tri ležišča in kavč kot standard ali opcijo stranišča.

Športnost SARGO 33 Explorer se izraža tudi skozi posebno barvno izbiro in izbiro materialov: oreh in usnje. Moderna kabina – z detajli v mat črni izvedbi, nastavljivo krmilno konzolo in morskim sedežem – omogoča ergonomsko vožnjo bodisi sedeči bodisi stoječi. Da bi povečali užitek med vožnjo, ponujamo tudi PTA (Power Trim Assistant) in avtomatske trim lamele kot standard. Vrata kabine, ki se lahko kombinirajo z izbirnimi vrati na palubi, omogočajo enostaven izhod na obalo.

LASTNOSTI

Dolžina 10.99 m
Širina 3.45 m
Ugrez 1.1 m
Teža
6700 kg
Motorji
1 x 400 HP / 2 x 300 – 400 HP

SEND INQUIRY