SARGO 33

Sargo 33 je kompaktni čoln, ki izžareva športnost, varnost in trdnost. Dolga vodna črta skupaj s trdim trupom V-oblike zagotavlja prijetno vožnjo tudi v težkih pogojih in pri hitrosti do 40 vozlov. Dobro zasnovana enonivojska paluba s visokim bokom zagotavlja varnost na krovu, krma, opremljena s kavčem v obliki črke L, pa je naravno zbirno območje med večerom.

S pomočjo sodobnega 3D načrtovanja smo uspeli izkoristiti vsak centimeter prostora, zlasti v kabinah našega novega SARGO 33. Sprednja kabina je opremljena nad povprečjem, kar zadeva čoln dolžine 33 čevljev: veliko shranjevanje, prijetna V-ležišča, stranišče in ločen tuš. Srednja kabina ponuja tri ležišča in kavč kot standard ali opcijo stranišča.

Če imate radi športnost, boste cenili ergonomijo in več praktičnih podrobnosti v krmilni kabini. Sedež za odprto morje in prostor za 2 navigacijski napravi bosta navdušila najzahtevnejšega skiperja. Vrata na kapitanovi strani, ki se lahko kombinirajo z izbirnimi vrati na palubi, omogočajo enostaven izhod na obalo.

LASTNOSTI

Dolžina 10.99 m
Širina 3.45 m
Ugrez 1.1 m
Teža
6700 kg
Motorji
1 x 400 HP / 2 x 300 – 400 HP

SEND INQUIRY