CAPELLI TEMPEST 700 + HONDA 250

Dramatično izboljšuje najpomembnejše vidike uporabniške izkušnje z gumenjaki – napredna gradnja trupa in visoka nastavitev tubusov omogoča vrhunsko plovbo. Prostorna paluba z veliko ležalnih površin, da ujamete kar največ sončnih žarkov. Odlično nameščena in ravno prav velika krmilna konzola z visokim vetrobranskim steklom vozniku omogoča odlično kontrolo nad plovilom in zelo dober pregled na okolico.

Za pogon skrbi močan Hondin 250 konjski motor, ki ta gumenjak z lahkoto poganja tudi pod visokimi obremenitvami.

Da pa bo vaša izkušnja res popolna smo ta gumenjak opremili še z:

– hidravličnim krmilnim sistemom za lahkotno manevriranje in obvladovanje plovila
– čisto glasbo si boste predvajali preko Boss sound sistema, ki vam omogoča bluetooth povezavo na vaš telefon. Nasvet! Pripravi si zalogo dobre glasbe…
Simrad GO7 multifunkcijski 7 palični prikazovalnik kaže vse pomembne podatke o motorju, med drugim lahko spremljate tudi porabo goriva na določenih obratih motorja in vožnjo čimbolj prilagodite ter prihranite.
– Simrad GO7 ima naloženo tudi Navionics elektronsko pomorsko karto celotnega Jadranskega morja. Neprestano kaže pozicijo plovila, da boste vedno vedeli kje se nahajate, kam ste namenjeni in koliko še imate do cilja. Poleg tega ima označeno tudi globino morja, da se boste lažje izognili preplitkim delom in obvarovali sebe in plovilo.
Tessilmare vrhunska sončna tenda vas bo ščitila pred močnim soncem.
– Tuš sistem s sladko vodo in močno črpalko, da z lahkoto izperete sol z vašega telesa, opreme in plovila.

Trup in tubusi.
Izjemen rezultat je podjetje Capelli doseglo ravno z modelom Tempest 700. Revolucionarna oblika trupa z ostrim krmnim kotom nam omogoča vrhunske plovne lastnosti. Plovilo se med glisiranjem dvigne nad vodo in se suvereno spopade z morjem. Resnica je v tem, da trup skupaj z visoko nastavljenimi tubusi maksimalno ublaži udarce valov zato je vožnja s tem gumenjakom pravi užitek. Tubusi so med plovbo dvignjeni nad vodno gladino kar omogoča izjemno vodljivost čolna, blago drsenje tudi preko meter visokih valov, ter ugodno do 20% nižjo porabo goriva, ki jo gre pripisati manjšemu uporu vode.

Ležalne površine s close cell penami
Ležalne površine so na otip prijetne, saj so oblečene v vrhunski FIRST navtični skaj, blazine pa ravno prav mehke, da lahko na njih ležite in se sončite tudi po več ur. Pene blazin so »close cell«, kar pomeni, da ne vpijajo vode zato boste imeli obleko suho tudi, ko se boste zvečer peljali na večerjo.

Krmilna konzola z vsemi inštrumenti
Krmilna konzola je odlično oblikovana ter ima visoko in pregledno vetrobransko steklo. Vse pomembne podatke dobite preko najnovejšega in maksimalno izpopolnjenega prikazovalnika SIMRAD GO7. Poleg prikazovalnika je nameščen Radio FM Bluetooth Boss Marine, Hondina komandna ročica, osvetljeni kompas, vtikač 12V za polnjenje vašega telefona in predal za odlaganje potrebščin. Nivo goriva v rezervoarju spremljate na posebnem analognem prikazovalniku.

Honda 250 – Največ za ta gumenjak

Izjemna moč.
Motor z veliko prostornino ponuja pospeševanje z visokim navorom in impresivno končno hitrostjo. Opremljen je s paketom ekskluzivnih Honda inovacij – BLAST™, PGM-FI in VTEC™ * in skupaj s Capelli 700 najbolj primeren za rekreacijske in športne užitke. Novo ohišje menjalnika ponuja izjemno hidrodinamiko in minimalen upor v vodi.

Pomembne so podrobnosti.
Hondini inženirji so pri predelavi motorja BF250 mislili na vsak detajl, da so zagotovili kar najbolj udobno vožnjo. Tudi pri visokih obratih ti motorji nimajo posebnih motenj in delujejo z izjemno nizko stopnjo vibracij. Visoka izhodna moč alternatorja z veliko sposobnostjo polnjenja (90A), ki vam omogoča polnjenje vaših električnih naprav, kadar želite. Z najnovejšo tehnologijo ECOmo pa lahko uživate ob nižji porabi pri glisiranju.

Motor skupaj s plovilom Capelli 700.
Čoln ponuja več kot smo pričakovali. Očarale vas bodo plovne lastnosti in hitrosti, ki jih plovilo doseže. Presenečeni boste nad varčnostjo motorja z gorivom in visoko potovalno hitrostjo med 3.500 in 4.000 obrati na minuto. Na gumenjaku se boste počutili varno tudi, ko boste pluli daleč od obale. Zaupali mu boste!

Garantiramo vam čaroben dopust!

Dolžina 7,15 m
Širina 2,85 m
Teža z motorjem 1350 kg
Motor Honda 250
Dovoljeno število oseb 12
Največja hitrost 45 vozlov
Potovalna hitrost 20 – 35 vozlov
Poraba goriva pri potovalni hitrosti 1 – 1,5 l/Nm
Rezervoar za gorivo 220 l
Gorivo Bencin super 95
Leto izdelave 2017
Kategorija plovbe C
število ležišč /
 • Vsa obvezna oprema (vrvi, sidro z verigo in vrvjo, bokobrani, vesla, čaklja, rešilni jopiči, prava pomoč, gasilni aparat, ročna tlačilka, kalužna črpalka, zastave)
 • Kopalna lestev
 • 12V vtičnica
 • Radio Boss marine bluetooth
 • GPS Simrad Go7
 • Dodaten tank za gorivo (20 l)
 • Tuš (45 l)
 • Rollbar s tendo
 • Električni sidrni vinč
 • Hidravlični krmilni mehanizem

Dodatna oprema

 • Hladilna torba: 20€/teden
 • Tuba in smučarski jopič: 30€/teden
 • Smuči in smučarski jopič: 50€/teden
 • Wakeboard in smučarski jopič: 70€/teden
 • Izposoja gumenjaka je predvidena za dolžino najema po vaši želji
 • prevzem prvi dan najema do 10 ure (dostava do 12 ure)
 • vračilo zadnji dan najema do 18 ure
 • ali po dogovoru v drugačnih časovnih okvirjih
 • Prevzem čolna je možen v Zadru ali Sukošanu in okolici
 • Dostava čolna po morju je možna kamorkoli med Šibenikom in otokom Pagom
 • cena dostave: 1,5€/Nm

Cenik

Dan Teden
Julij in Avgust 359 € 1.999 €
Junij in September 279 € 1.699 €
Oktober - Maj 239 € 1.299 €
Kavcija 700 €

Cene vsebujejo 25% DDV

Pošljite povprašanje

  For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
  I Accept

  Poglejte tudi

  Capelli Tempest 800 2018

  Suzuki 350

  7,91 m
  3,05 m
  12
  BWA 26GT 2016

  Honda 250

  7,75 m
  3,10 m
  12
  Capelli Tempest 650 2017

  Suzuki 200

  6,55 m
  2,67 m
  12
  BWA 22GT 2015

  Suzuki 200

  6,75 m
  2,75 m
  12